top of page

Sökes: Motortekniker 

Ta chansen och bli en av oss!                                 

 

JW Loss Adjusting AB är ett oberoende skadehanteringsbolag med specialiserad kompetens inom skadereglering och försäkring. Vi har multikompetenta skadereglerare inom bland annat personskador, medicinsk riskbedömning, ansvarsskador, regresser, rättsskydd, byggskador, entreprenad, motorskador samt motorteknik. Vårt signum är korta handläggningstider, stor servicekänsla och kostnadseffektiva lösningar.

 

Vi bistår försäkringsbolagen med specialistkompetens eller som en extra resurs vid arbetstoppar, sjukskrivning, föräldraledigheter eller vakanser. Våra kunder återfinns över hela landet och även utomlands. Vi är idag cirka 30 medarbetare.

Vi söker nu en motortekniker till Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att granska reparationskalkyler i försäkringsrelaterade fordonsskador. Detta är en stor del av arbetet och därför en fördel om du har en fordonsteknisk utbildning eller ett mycket stort intresse för teknik och fordon. Du kommer arbeta både mot privat- och företagsägda fordon samt med olika fordonstyper.

 

Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som motortekniker eller liknande arbete. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta i CABAS. Erfarenhet av företagsmotor samt tung trafik är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga service. Det förutsätts att du tar egna initiativ och fattar beslut självständigt och du ska vara van att planera din tid och arbeta effektivt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för försäkringsbolagens kunder och det är därför viktigt att du uttrycker dig klart och tydligt, i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid samarbete och god stämning inom arbetsgruppen och vill självklart att du aktivt bidrar till det. Vi är ett företag i snabb tillväxt där du får chansen att påverka.

 

Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö

Tjänst: Heltid.

Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Tjänsten söker du via mail till jobs@jwlab.se

Bifoga CV och personligt brev, skriv ”motortekniker” i ämnesraden.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Skadechef Monika Tyrsén som nås på telefonnummer 0763-221631

Vi går igenom ansökningar löpande, och vi ber dig därför skicka in din ansökan snarast eller senast den 14 Oktober 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

bottom of page