top of page

Senior Loss Adjuster Personskador

Ta chansen och bli en av oss!                                 

JW Loss Adjusting AB är ett oberoende skadehanteringsbolag med specialiserad kompetens inom skadereglering och försäkring. Vi har multikompetenta skadereglerare inom bland annat personskador, medicinsk riskbedömning, ansvarsskador, regresser rättsskydd, byggskador, entreprenad, motorskador samt motorteknik. Vårt signum är effektivitet, kvalité med stor servicekänsla. 

Vi söker nu en senior personskadereglerare till vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter


Som skadereglerare inom personskador arbetar du med utredning och bedömning av rätten till ersättning vid personskador som regleras utifrån skadeståndsrättsliga regler. Det kan vara fråga om personskador som inträffat i följd av trafik, inom vården eller annan speciallagstiftning. 

Vi bistår försäkringsbolagen med specialistkompetens eller som en extra resurs vid arbetstoppar, sjukskrivning, föräldraledigheter eller vakanser. Våra kunder återfinns över hela landet och även utomlands. 

Utbildning/bakgrund


För att lyckas som Senior Loss Adjuster hos oss sätter vi stort värde på social förmåga och att kunna ge god service till våra uppdragsgivare och skadelidande.  I regel arbetar du för olika uppdragsgivare samtidigt vilket kräver flexibilitet och ansvarsförmåga.  Du är bekväm med att fatta beslut och kan motivera dem sakligt och kundvänligt.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av personskadereglering. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom juridik, företagsekonomi eller inom hälso- och sjukvården. 

Personliga egenskaper


Vi är ett team där alla arbetar tillsammans för att ge kunden bästa möjliga service. Det förutsätts att du tar egna initiativ och fattar beslut självständigt och du ska vara van att planera din tid och arbeta effektivt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för försäkringsbolagens kunder och det är därför viktigt att du uttrycker dig klart och tydligt, i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid gott samarbete och god stämning inom arbetsgruppen och vill självklart att du aktivt bidrar till det. Du tilltalas av att komma till ett företag i tillväxt där du får chansen att påverka. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detaljer kring anställning


Placeringsort: Stockholm.
Tjänst: Heltid.
Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter det intressant?


Tjänsten söker du via mail till jobs@jwlab.se 
Bifoga CV och personligt brev, skriv ”skadereglerare person” i ämnesraden.
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta personskadechef Nadia Öberg som nås på telefonnummer 073-505 42 58 eller Kenneth Malmborg som nås på telefonnummer 0760 0760 20.

Vi går igenom ansökningar löpande, och vi ber dig därför skicka in din ansökan snarast eller senast den 14 november 2022. 

Vi ser fram emot din ansökan!
 

bottom of page