Sökes: Senior Ansvarsskadereglerare 

Ta chansen och bli en av oss!                                 

JW Loss Adjusting AB är ett oberoende skadehanteringsbolag med specialiserad kompetens inom skadereglering och försäkring. Hos oss arbetar alla som ett team, vi inspireras av varandra och utvecklas tillsammans. Du kommer till en prestigelös arbetsplats med lyhörda kollegor, högt i tak och där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen. En arbetsplats med flexibilitet och frihet under ansvar där våra kärnvärden sammanfattas i Service, Kvalitet och Hjärta.

 

Vi söker nu en Senior Ansvarsskadereglerare till vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en kombination av ansvar och egendom/bygg, har du även erfarenhet av ansvar och personskador är du välkommen med din ansökan. Vi bistår försäkringsbolagen med vår specialistkompetens eller som en extra resurs vid arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter eller vakanser. Våra kunder återfinns över hela landet och även utomlands.

 

Bakgrund

För att lyckas som Senior Ansvarsskadereglere hos oss sätter vi stort värde på social förmåga och att kunna ge god service till våra uppdragsgivare och skadelidande. I regel arbetar du för flera  olika uppdragsgivare samtidigt vilket kräver flexibilitet och ansvarsförmåga. Du är bekväm med att fatta beslut och kan motivera dem sakligt och kundvänligt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss arbetar alla tillsammans som ett team för att ge kunden bästa möjliga service. Det förutsätter att du kan ta egna initiativ, fatta självständiga beslut och har god vana av att planera din tid och arbeta effektivt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för försäkringsbolagens kunder och det är därför viktigt att du uttrycker dig klart och tydligt, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid gott samarbete och god stämning inom arbetsgruppen och ser fram emot ditt bidrag. Du tilltalas av att komma till ett företag i tillväxt där du får stor chans att påverka. 

 

Detaljer kring anställning

Placeringsort: Stockholm.

Tjänst: Heltid.

Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Tjänsten söker du via mail till madalina.algesjo@jwlab.se

Bifoga CV och personligt brev, skriv ”Senior Ansvarsskadereglerare" i ämnesraden.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Madalina Algesjö via mejl eller på telefon 0706-217821.

Vi går igenom ansökningar löpande, och ber dig därför skicka in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!