top of page

​Mentorprogram

Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ha ett bollplank för att utvecklas i arbetslivet? I höst startar jag ett mentorprogram för personer som arbetar med försäkringar. När jag själv började i försäkringsbranschen för typ 20 år sedan hade jag önskat att det funnits en person som jag hade kunnat bolla karriärfrågor med som inte var min vän, kollega eller chef. Det här är mitt sätt att ge något vidare utifrån mina erfarenheter, misstag och framgångar och förhoppningsvis inspirera till en fortsatt karriär i branschen.

Vad ingår i mentorprogrammet?

Mentorprogrammet pågår under ett år och består av individuella träffar, cirka en gång varannan månad. Vi diskuterar dina mål, hur du ska nå målen, karriärvägar och vad som behövs för att boosta din karriär och ditt CV.

Vem är jag? 

Jag har arbetat som reklamutdelare, vårdbiträde, bartender och ämneslärare i historia och samhällskunskap samt som skadereglerare. Jag är jurist, men har också en examen i pedagogik och samhällsorienterade ämnen.

Sedan 2017 är jag VD för konsultbolaget JWL som jag var med och grundade 2013. Jag arbetar också bland annat som föreläsare och driver skaderegleringspodden tillsammans med Daniel Edlund. På fritiden är jag framförallt pappa och make.

Vem kan söka mentorprogrammet?

Är du ny i försäkringsbranschen eller har du arbetat några år och känner att karriären står och stampar. Behöver du ett bollplank för att utvecklas eller för att du inte vet vad du vill göra i framtiden?

Så här ansöker du: 

Det finns upp till tre platser under denna period som pågår från 1 oktober 2021 till 30 september 2022.

Du ansöker senast den 31 augusti 2021 genom att skicka in ett CV och en ansökan där du berättar varför du vill gå mentorprogrammet till min email: fredrik.jonsson@jwlab.se

Aktuellt just nu.

Sökes: Bolags-och skadejurist

JW Loss Adjusting AB är ett oberoende skadehanteringsbolag med specialiserad kompetens inom skadereglering... 

Mentorprogram

Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ha ett bollplank för att utvecklas i arbetslivet?

År 2022 arbetar alla som JW

Vårt arbetssätt på JW Loss Adjusting har hela tiden präglats av så mycket flexibilitet som möjligt.

bottom of page