JW Loss Adjusting öppnar nytt kontor i Göteborg.

Under våren 2019 öppnar vi ett nytt kontor i Masthugget i centrala Göteborg.

Vi är idag ett etablerat bemanningsföretag inom oberoende skadereglering med personal inom personskador, motorskador, motorteknik, riksbedömning samt ansvars- och egendomsskador.

– Vi hanterar idag skador över hela landet, från Kristianstad i söder till Luleå i Norr. En etablering med kontor i Göteborg är ett naturligt nästa steg för oss för att komma närmare marknaden och våra kunder, säger Fredrik Jönsson, VD för JW Loss Adjusting.

Grunden hos JW Loss Adjusting är ett bra bemötande och snabb service till skadelidande. Den särskilda JW-andan handlar om att kontinuerligt utveckla kompetens, kvalitet och kapacitet.

– JW-andan genomsyrar hela vår organisation och den är en viktigt utgångspunkt när vi öppnar nytt och vi kommer inom kort påbörjar rekryteringar till det nya kontoret. Försäkringsbranschen ropar efter duktig och erfaren personal och vi expanderar för att möta våra kunders behov av snabba och flexibla lösningar förklarar Daniel Edlund, vice VD.