Skadereglerare Olycksfall

Skadereglerare Olycksfall

JW Loss Adjusting är ett växande konsultbolag inom försäkring och skadehantering. Vår målsättning är att erbjuda den snabbaste och mest pålitliga skaderegleringen i branschen. För oss är det självklart att sätta de skadelidande i centrum. Vi är kända för vår 24-timmars garanti där vi levererar vi en snabb, tillförlitlig och kostnadseffektiv skadereglering och service.

Vi fortsätter att växa och söker nu en engagerad skadereglerare med inriktning på olycksfall till vår avdelning för personskador.

 

Arbetsbeskrivning 
Har du jobbat med skadereglering och söker nya utmaningar? Då är vi intresserade av dig. I  rollen som olycksfallsskadereglerare kommer du att arbeta med olika villkorsbundna försäkringsprodukter. Arbetet utförs i våra lokaler på Birger Jarlsgatan men även på plats ute hos våra uppdragsgivare.

 

Kvalifikationer och utbildning

– Erfarenhet av personskadereglering, gärna inom olycksfall

– IFU diplom eller liknande

– Lätt att uttrycka dig i tal och skrift

– Mycket god social kompetens

– Förmåga att kunna växla tempo

– Pålitlig och strukturerad

 

JW Loss Adjusting erbjuder ett öppet och engagerat arbetsklimat med respekt för din kompetens. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika försäkringsprodukter och gentemot olika försäkringsbolag. Du får 19 kollegor som brinner för att utveckla försäkringsbranschen. Tolv personer arbetar idag med personskador, därutöver har vi tre motortekniker, två motorskadereglerare och en ansvarsskadereglerare.

Uppdragsgivare: JW Loss Adjusting AB

Ort: Stockholm

Tjänst: Tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Välkommen med din ansökan!

 

Övrig information
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till oss på jobs@jonssonwallberg.se. Bifoga ditt CV och ett följebrev där du beskriver vad som lockar dig och vad du kan tillföra i tjänsten samt hur du har arbetat med liknade arbetsuppgifter. Ange ”Ansökan olycksfallsskadereglerare” i ämnesraden.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen den 14 september 2017.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Edlund på telefon 076-315 01 12 eller Fredrik Jönsson på telefon 070-590 67 90.

Stockholm
jobs@jonssonwallberg.se
8bb97980 (anges alltid vid ansökan)
2017-08-29