Ingela Sjöberg ny QM för JW

Ingela Sjöberg har påbörjat sin nya tjänst som QM för JW Loss Adjusting AB.

Ingela innehar en jur. kand och har en mycket bred erfarenhet inom försäkringsbranschen. Hon har en bakgrund som försäkringsjurist och föredragande i ett flertal nämnder. Ingela har därigenom en gedigen kunskap om praxis inom både skadeståndsrättslig och villkorsbunden försäkring.

– Ingela är oerhört kompetent inom branschen och med hennes omtyckta person och nogranna sätt kommer vi ha en QM som förankrar och utvecklar qualityprocesserna inom vårt snabbt växande företag. Vi kommer introducera nya affärsområden och utvecklar de befintliga, och i den processen behövs Ingela som garant för vår fortsatta höga kvalité och service till våra kunder. Ingela och hennes indiskutabla kompetens är en stor tillgång för JW, uttalar Fredrik Jönsson, VD JW Loss Adjusting AB.